Gebouw
Gebouw
123456
Afvullen salades in slagersbakjes
Afvullen salades in slagersbakjes
123456
Gekoelde stockruimte sauzen
Gekoelde stockruimte sauzen
123456
Kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole
123456
Afgewerkte koude sauzen en salades afgevuld in normwagens
Afgewerkte koude sauzen en salades afgevuld in normwagens
123456
Afvulproces Filet Américain saus
Afvulproces Filet Américain saus
123456

Jermayo

Your 'Chef d’Oeuvre' in the Kitchen!

Jermayo is een ambitieus familiebedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, productie en distributie van sauzen, salades en culinaire gerechten. Wij staan garant voor de constante kwaliteit van al onze producten.

Het gamma van Jermayo bestaat momenteel uit 600 producten die in verschillende verpakkingen worden verkocht.
De levering door eigen vrachtwagens gebeurt uitsluitend in de Benelux en Frankrijk aan grootwarenhuisketens, voedingsproducenten, groothandelaars voor slagers, restaurants, traiteurs, hotels, broodjeszaken, etc.

Kwaliteitszorg

Dankzij de constante kwaliteit, hygiëne en gegarandeerde versheid van de producten, staat Jermayo na meer dan 65 jaar nog steeds aan de top. Ons productiebeleid is volledig afgestemd op flexibiliteit en kwaliteit mede dankzij ons ultramoderne State-of-the-Art machinepark dat vanzelfsprekend voldoet aan de strengste normen inzake voedselveiligheid en milieu.

We hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd volgens IFS Food en FSSC 22000 Quality Management Systems en beschikken over een door het FAVV gevalideerd autocontrolesysteem (ACS).

Klik op bovenstaande logo’s voor meer info

Jérôme Van de Velde vestigde zich in 1953 als producent van vleeswaren in het Antwerpse en specialiseerde zich in boerenkop en beuling.

Om het zijn klanten eenvoudiger, efficiënter en rendabeler te maken, lanceerde hij in '61 een op mayonaise gebaseerde saus om préparé mee te bereiden. De slagers moesten nu enkel nog het vlees aan de bereiding toevoegen.

Daarna volgden met succes ook vis-, kip-, en vleessalades, wat toen een echt unicum was. Zo zorgde hij begin jaren '60 voor een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van de Belgische slagers. Het toekomstplan werd werkelijkheid en in 1989 werd een gloednieuwe fabriek in Lier opgetrokken. In 2007 werd de oppervlakte verdubbeld naar 10.000 m² met onder meer extra stockageruimte en productieruimte.

Service

Wij ambiëren onze collega-producenten steeds een stapje voor te zijn en daarom is innovatie een belangrijke factor.

Jermayo beschikt over een eigen technische afdeling waar we het moderne State-of-the-Art-machinepark beheren en onderhouden. Tevens ontwikkelen we hier onze eigen gloednieuwe machines, die volledig zijn afgestemd op de producties en die borg staan voor kwaliteit en hygiëne.

Partner van Solina

Sinds november 2023 werkt Jermayo trots samen met Solina, waardoor een krachtige synergie ontstaat. Solina ontwerpt culinaire oplossingen op maat voor de voedingsindustrie, foodservice, slagerij en voedingssector. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde waardepropositie en gevarieerde productaanbod, van droge kruiden tot vloeibare sauzen, en belichaamt een geperfectioneerde smaak, verrijkte voeding en optimale functionaliteit. Solina koopt wereldwijd in en gebruikt creativiteit uit meer dan 30 R&D-centra, waardoor een wereldwijde aanwezigheid naadloos samengaat met een diepgaande lokale klantnabijheid.

Het bedrijf is actief in 18 landen in Europa en Noord-Amerika en werkt nauw samen met partners om voedingsmiddelen te ontwikkelen die consumenten weten te boeien. Met een toegewijd team van meer dan 3.600 werknemers gaat de toewijding verder dan productinnovatie. Solina's holistische benadering van voeding, die voedzaam en duurzamer moet zijn, draagt bij aan een wereld waarin smaak voorop staat en sluit aan bij het doel om voeding belangrijk te maken voor mens en planeet. In elke culinaire creatie streeft Solina ernaar om smaken te bevredigen en een breder, betekenisvol verhaal van welzijn en zorg voor het milieu te vervullen.

Lees meer