Gebouw
Gebouw
1234567
Zonnepanelen, totaal geïnstalleerd vermogen 432 kW
Zonnepanelen, totaal geïnstalleerd vermogen 432 kW
1234567
Afvullen salades in slagersbakjes
Afvullen salades in slagersbakjes
1234567
Gekoelde stockruimte sauzen
Gekoelde stockruimte sauzen
1234567
Kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole
1234567
Afgewerkte koude sauzen en salades afgevuld in normwagens
Afgewerkte koude sauzen en salades afgevuld in normwagens
1234567
Afvulproces Filet Américain saus
Afvulproces Filet Américain saus
1234567

Jermayo

Your 'Chef d’Oeuvre' in the Kitchen!

Jermayo is een ambitieus familiebedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, productie en distributie van sauzen, salades en culinaire gerechten. Wij staan garant voor de constante kwaliteit van al onze producten.

Het gamma van Jermayo bestaat momenteel uit 600 producten die in verschillende verpakkingen worden verkocht.
De levering door eigen vrachtwagens gebeurt uitsluitend in de Benelux en Frankrijk aan grootwarenhuisketens, voedingsproducenten, groothandelaars voor slagers, restaurants, traiteurs, hotels, broodjeszaken, etc.

Kwaliteitszorg

Dankzij de constante kwaliteit, hygiëne en gegarandeerde versheid van de producten, staat Jermayo na meer dan 65 jaar nog steeds aan de top. Ons productiebeleid is volledig afgestemd op flexibiliteit en kwaliteit mede dankzij ons ultramoderne State-of-the-Art machinepark dat vanzelfsprekend voldoet aan de strengste normen inzake voedselveiligheid en milieu.

We hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd volgens IFS Food en FSSC 22000 Quality Management Systems en beschikken over een door het FAVV gevalideerd autocontrolesysteem (ACS).

Klik op bovenstaande logo’s voor meer info

Jérôme Van de Velde vestigde zich in 1953 als producent van vleeswaren in het Antwerpse en specialiseerde zich in boerenkop en beuling.

Om het zijn klanten eenvoudiger, efficiënter en rendabeler te maken, lanceerde hij in '61 een op mayonaise gebaseerde saus om préparé mee te bereiden. De slagers moesten nu enkel nog het vlees aan de bereiding toevoegen.

Daarna volgden met succes ook vis-, kip-, en vleessalades, wat toen een echt unicum was. Zo zorgde hij begin jaren '60 voor een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van de Belgische slagers. Het toekomstplan werd werkelijkheid en in 1989 werd een gloednieuwe fabriek in Lier opgetrokken. In 2007 werd de oppervlakte verdubbeld naar 10.000 m² met onder meer extra stockageruimte en productieruimte.

Service

Wij ambiëren onze collega-producenten steeds een stapje voor te zijn en daarom is innovatie een belangrijke factor.

Jermayo beschikt over een eigen technische afdeling waar we het moderne State-of-the-Art-machinepark beheren en onderhouden. Tevens ontwikkelen we hier onze eigen gloednieuwe machines, die volledig zijn afgestemd op de producties en die borg staan voor kwaliteit en hygiëne.