Travailler chez Jermayo

Jermayo, établi à Lier, est une entreprise familiale dynamique et innovante qui se spécialise dans le développement, la production et la distribution de sauces, de salades et de plats culinaires. Entre-temps, notre gamme a été étendue à au moins 600 produits différents.

Travailler chez Jermayo
Medewerker reinigingsploeg
Vos missions?

Je staat in voor het dagdagelijks reinigen van de machines en het onderhouden van de werkomgeving, zonder hierbij de veiligheid van jezelf en die van anderen uit het oog te verliezen.

Votre profil?

• Na het volgen van een opleiding, ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken;
• Je gaat nauwkeurig, gedisciplineerd en ordelijk tewerk.;
• Je bent stressbestendig, en kan omgaan met een wisselende planning;
• Je bent flexibel. Je vindt het geen probleem om af te wisselen van taken en afdelingen;
• Je bent leergierig en resultaatgericht;
• Je kan goed samenwerken en je bent communicatief. Dit zijn belangrijke eigenschappen aangezien je in een team werkt. Je houdt ook rekening met anderen en komt je afspraken na;
• Je bent handig en zorgzaam voor de machines;
• Een eerste ervaring als industrieel reiniger of in een voedingsbedrijf is mooi meegenomen, maar het is geen absolute vereiste.

Notre offre?

Na een succesvolle inloopperiode, waarbij je intensief begeleid en opgeleid wordt door je collega’s en teamleider, volgt er een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loon. Je takenpakket is zeer afwisselend en met de nodige verantwoordelijkheden. Er is veel leer- en groeipotentieel. Verder kan je er genieten van een open en aangename werksfeer.


< Retour
Formulaire de sollicitation

Veuillez compléter ici vos données et envoyer les documents concernés.
Toute sollicitation est traitée en toute discrétion et nous essayerons de vous apporter rapidement un feed-back. Vous pouvez également prendre directement contact avec nous. Envoyez-nous pour ce faire un mail détaillé à jermayo@jermayo.be et nous reprendrons rapidement contact avec vous.

X

X