Serez-vous notre goût-avant-tout?

Jermayo, établi à Lier, est une entreprise familiale dynamique et innovante qui se spécialise dans le développement, la production et la distribution de sauces, de salades et de plats culinaires. Entre-temps, notre gamme a été étendue à au moins 600 produits différents. C’est la raison pour laquelle nous recherchons actuellement (h/f):

Serez-vous notre goût-avant-tout?
Administratieve medewerker / Facturatie
Voir offre d'emploi

- Je stelt de verkoopfacturen op en doorloopt hierbij verschillende stappen. Je houdt onder andere rekening met de opvolging van het leeggoed, klachtenafhandeling, … Je stelt eveneens de creditnota's op n.a.v. een klacht, verwerking van stalen, rechtzetting prijs, …
- Je doet een nauwkeurige opvolging van het leeggoed dat bij onze klanten terecht komt. Je staat hierbij in nauw contact met de ...

Polyvalent technieker
Voir offre d'emploi

je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark.
Je voert de voorziene preventie- en onderhoudswerkzaamheden uit en zorgt er voor dat de productiestilstanden omwille van technische problemen snel en efficiënt voorkomen en verholpen worden.
Je betrekt productiemedewerkers zodat ze weten welke controles en acties ze kunnen ondernemen om de bedrijfszekerheid van hun machines te garanderen.
Je bent bereid je werkgewoontes ...

Technische operator grootproductie
Voir offre d'emploi

Je versterkt het team en wordt mee verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen.
Je bent in staat machines nauwkeurig af te stellen en je zorgt voor de nodige verpakkingsmaterialen aan de lijn.
Je vult sauzen af ...

Magazijnier - Orderpicker
Voir offre d'emploi

Recept

Een echte sauzen fan in hart en nieren? Dan is dit de job voor jou!

Je maakt bestellingen klaar voor de volgende dagen, en behoudt de orde en netheid binnen het magazijn. Je gaat hier tewerk met een handscanner en een stapelaar. Je staat eveneens in voor het laden van klanten en externe transporteurs.

Reinigingsploeg - Afwasser
Voir offre d'emploi

Als afwasser in de reinigingsploeg sta je in voor het afwassen van belangrijke machine-onderdelen. Het is hierbij belangrijk dat je de voorschriften volgt bij het reinigen van de onderdelen. Daarnaast kan je in samenspraak met collega's ook inschatten welke onderdelen als eerste moeten gereinigd worden zodat de productie verder optimaal kan draaien.

Afvuller - koude sauzen
Voir offre d'emploi

Recept

Een echte sauzen fan in hart en nieren? Dan is dit de job voor jou!
Je staat in voor het afvullen van de sauzen van containers naar kleine verpakkingen. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig en hygiënisch tewerk gaat. Je staat ook in voor de tussentijdse reiniging van de machines. Daarnaast voer je tijdens het productieproces ...

Medewerker reinigingsploeg
Voir offre d'emploi

Je staat in voor het dagdagelijks reinigen van de machines en het onderhouden van de werkomgeving, zonder hierbij de veiligheid van jezelf en die van anderen uit het oog te verliezen.