Pluk het BBQ Seizoen!

Met de Jermayo sausen wordt BBQ’en voor uw klanten nog smaakvoller! We maakten het u gemakkelijk en hebben onze typische BBQ producten gemerkt met ons ‘BBQ-label’ zodat u vlot herkent met welke producten u bij uw Jermayo verkoper voordeel kunt doen. Zo proeven zowel uw klanten als u mee van een mooi BBQ seizoen!

Pluk het BBQ Seizoen!

Onze suggesties voor verwerking in eigen producten:

Onze suggesties voor georganiseerde BBQ's:

Onze suggesties voor de verkoop aan eindklanten:

Pluk het BBQ Seizoen!

Want met de hulp van Jermayo wordt het voortaan des te makkelijker om de smaak in het BBQ seizoen te brengen. Net zoals u ervaring en feeling heeft in de bereiding van uw delicatessen, zijn de Jermayo BBQ producten evenzeer het resultaat van gedreven passie voor smaak.
Onze sauzen en marinades zijn speciaal ontwikkeld ter afwerking van uw eigen bereide producten en barbecues, maar evengoed als gebruiksklare verpakte sausen voor de BBQ van uw klant. Net zo vers als u ze zelf zou bereiden én als het op saus aankomt, weet Jermayo als geen ander wat de smaakpapillen van uw klanten best lusten… alles uiteraard met de garantie dat het even vers is! Contacteer ons via onderstaand formulier en overtuig uzelf van heel wat smaak en gemak!

Meer info?

Ik ken de actie via
 

Onze vertegenwoordigers

Heeft u specifieke vragen of wensen over onze producten?
Contacteer onze vertegenwoordigers:
Olivier (Regio Wallonië)
Yves (Regio Vlaams Brabant, Oost- en West-Vlaanderen)
Ruben (Regio Antwerpen, Kempen en Limburg)